Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtını sıvazlamak

Rüyada sırtını sıvazlamak

Rüyada sırtını sıvazlamak yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, adının her yerde geçeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtını sıvazlamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cinsten eski bir dostunuzu aramanız gerekiyor.

Rüyada başkasının sırtını sıvazlamak yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada sırtını sıvazlamak bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına alamet eder.

Rüyada sırt sıvazlamak gözyaşına boğulacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalettir.

Rüyada kedinin sırtını sıvazlamak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin sırtını sıvazlamak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına tabir olunur.

Rüyada sırtı sıvazlamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada omuz sıvazlamak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, borçları varsa ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada baş sıvazlamak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, çok büyük zararlar edileceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments