Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal sıvazlamak

Rüyada sakal sıvazlamak

Rüyada sakal sıvazlamak ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sakal sıvazlamak gördüyseniz:

  • Sırlar veya gizli planlar açığa çıkabilir.

Rüyada sakal sıvazlamak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtını sıvazlamak hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine işarettir.

Rüyada sırtı sıvazlamak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, sağlık sorunlarının artacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin sırtını sıvazlamak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, ulvi kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırt sıvazlamak geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin sırtını sıvazlamak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtını sıvazlamak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada omuz sıvazlamak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments