Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtı kıllanmak

Rüyada sırtı kıllanmak

Rüyada sırtı kıllanmak herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, çok hayırlı insan olunacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına rivayet eder.

Rüyada sırtı kıllanmak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşabilmenize ya da bazı problemleri çözmenize yardımı olabilecek kaçınılması zor gelişmeler yolda olabilir.

Rüyada kıllı kadın sırtı görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtında kıl olduğunu görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sırtının kıllandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına delalet eder.

Rüyada kendi sırtını kıllı görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalettir.

Rüyada bir kadının sırtını kıllı görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, iş için gurbete gidileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtı kıllanmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtını kıllı görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet eder.

Rüyada sırta kıl görmek bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments