Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırta kıl görmek

Rüyada sırta kıl görmek

Rüyada sırta kıl görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına inanılır.

Rüyada sırta kıl gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada sırtında kıl olduğunu görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sırtı kıllanmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada sırtından kıl koparmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi sırtını kıllı görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, düşmanların barışacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında kıllar görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının sırtını kıllı görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtı kıllı bebek görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kıllı kadın sırtı görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, en yüksek makamlara oturacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments