Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtını kıllı görmek

Rüyada sırtını kıllı görmek

Rüyada sırtını kıllı görmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, rahat bir hayat sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtını kıllı gördüyseniz:

  • Başkalarını öfkelendirme ihtimaliniz var.

Rüyada sırtın kıllandığını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtı kıllanmak yaşam standartlarının artacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtı kıllı görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından kıl koparmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, gülmeye hasret kalacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında kıllar görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Rüyada sırtını kıllı görmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtta kıl görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine yorulur.

Rüyada birinin sırtında kıl görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments