Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtının kıllandığını görmek

Rüyada sırtının kıllandığını görmek

Rüyada sırtının kıllandığını görmek herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çok üst mevkilere geleceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalettir.

Rüyada sırtının kıllandığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne yönde ilerleyeceğiniz karar vermekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada sırtta kıl çıktığını görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, daha çok dünya malı edineceğine işaret eder.

Rüyada sırtı kıllı görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına delalet eder.

Rüyada birinin sırtında kıl görmek hem mal ve para kaybedeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, toplum için faydalı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sırtında kıl görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, ticaretinin de hızlanacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada sırtı kıllı bebek görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine alamet eder.

Rüyada kıllı sırt görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, herkesten ileriye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sırtından kıl koparmak çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada sırtını kıllı görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments