Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt sırta yatmak

Rüyada sırt sırta yatmak

Rüyada sırt sırta yatmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırt sırta yatmak gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Rüyada sırt üstü yatmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde sırt üstü yatmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulur.

Rüyada sırt sırta yatmak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada sırtını dönüp yatmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada padişahla yatmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimlerde yatmak hayat boyu isteklerine ulaşacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kucağına yatmak çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla yatmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, tutulan yolun isabetli olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments