Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağına yatmak

Rüyada kucağına yatmak

Rüyada kucağına yatmak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, rahat nefes alınacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, üzüntülerin biteceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Rüyada kucağına yatmak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada kucağa yatmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada kucağına yatmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket göreceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin kucağına yatmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine yorulur.

Rüyada birinin kucağına yatmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin kucağında yatmak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün kucağına yatmak iş sahibi olacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğunu kucağına almak daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kucağında ekmek görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments