Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siirt görmek

Rüyada siirt görmek

Rüyada siirt görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı haberler getireceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada siirt gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilir ya da eğlenceli aktiviteler planlayabilirsiniz.

Rüyada halı silkeleyen birini görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada cam silerken düşmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada cam silen kadın görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru sibirya kurdu görmek güç ve para kaybedeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına delalettir.

Rüyada siirt görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada silinmiş cam görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sibirya kaplanı görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sibirya kurdu yavrusu görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments