Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şırıngada kan görmek

Rüyada şırıngada kan görmek

Rüyada şırıngada kan görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada şırıngada kan gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Rüyada şırıngada kan görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kişinin iyi hale geleceğine delalettir.

Rüyada şırıngayla kan aldığını görmek başarısının artacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulur.

Rüyada şırınga içinde kan görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada şırıngayla kan almak her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şırınga yapmak kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada şırınga iğne görmek engellerin aşılacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada iğne şırınga görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şırınga görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, aşkının da kalıcı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments