Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne şırınga görmek

Rüyada iğne şırınga görmek

Rüyada iğne şırınga görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada iğne şırınga gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada şırınga iğnesi görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şırıngalı iğne görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şırınga iğne görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğne şırınga görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine inanılır.

Rüyada şırıngayla kan aldığını görmek emeklerinin boşa gideceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada şırınga görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet eder.

Rüyada şırınga yapmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şırınga vurulmak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments