Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şırınga iğne görmek

Rüyada şırınga iğne görmek

Rüyada şırınga iğne görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şırınga iğne gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Rüyada şırınga iğnesi görmek kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şırıngalı iğne görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada iğne şırınga görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, sıkıntılara neden olacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada şırınga iğne görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine inanılır.

Rüyada şırıngada kan görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine alamet eder.

Rüyada şırınga yapmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada elinde şırınga görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada şırınga içinde kan görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments