Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şırınga görmek

Rüyada şırınga görmek

Rüyada şırınga görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına alamet eder.

Rüyada şırınga gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren planlar veya romantizm ev hayatınızı veya ailenizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada şırınga vurulmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada şırıngayla kan almak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, borç ödemeye, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şırıngalı iğne görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine yorulur.

Rüyada şırınga yapmak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına alamet eder.

Rüyada şırınga iğne görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şırınga içinde kan görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, patron olunacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada şırınga görmek mülk sahibi olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, kötü noktalara geleceğine delalettir.

Rüyada elinde şırınga görmek çaresizleşeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments