Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şırıngalı iğne görmek

Rüyada şırıngalı iğne görmek

Rüyada şırıngalı iğne görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada şırıngalı iğne gördüyseniz:

  • Giderek kötüleşen veya artık eski tadı kalmamış olan bazı iş, konu veya ilişkileri hayatınızda tutmaya devam etmenin anlamı kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada iğne şırınga görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yatırımların heba olacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada şırıngalı iğne görmek çevresinin genişleyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işarettir.

Rüyada şırınga iğne görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalettir.

Rüyada şırınga iğnesi görmek kişinin tek başına kalacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada şırınga içinde kan görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, malların çoğalacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada şırıngayla kan almak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada şırınga vurulmak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada şırınga yapmak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments