Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıra taşımak

Rüyada sıra taşımak

Rüyada sıra taşımak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, kem gözlere gelineceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, işbirliği içinde olacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada sıra taşımak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Rüyada sıra taşımak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul sırası taşımak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıralı araba görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıra görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, makamının sarsılmayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada sıra beklediğini görmek kazancının epey düşeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada okul sırasına görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, bir ömür olacağına yorulur.

Rüyada bankada sıra beklemek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada sıralı insanlar görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments