Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıralanmış odun görmek

Rüyada sıralanmış odun görmek

Rüyada sıralanmış odun görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıralanmış odun gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklettiğiniz bazı planlarınızı yürürlüğe koyabilir, isteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz.

Rüyada sıralanmış odun görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada otobüs sırası beklemek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa sıra görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işaret eder.

Rüyada sıralanmış insanlar görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine yorulur.

Rüyada tuvalet sırası beklemek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine tabir olunur.

Rüyada banka sırası beklemek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruk sıra görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, epey bir zarara uğrayacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüm sırası beklemek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments