Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul sırası görmek

Rüyada okul sırası görmek

Rüyada okul sırası görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, başının ağrıyacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul sırası gördüyseniz:

  • Pek çok parça yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada okulda sıraya girmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul sırası taşımak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına delalet eder.

Rüyada okul sırasına oturmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çirkin sözler işitileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul sırasına görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada okulda sıra olmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okul sırası görmek istediği herşeye kavuşacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalabalık sıraya girmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, daha fazla kazanç getireceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıra taşımak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments