Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayla yıldız görmek

Rüyada ayla yıldız görmek

Rüyada ayla yıldız görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayla yıldız gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Rüyada ayla yıldız görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna işaret eder.

Rüyada aylaynır görmek üstünlük elde edeceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına işarettir.

Rüyada ayları saymak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada üç aylarda olduğunu görmek ticarette başarılı olacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göze aylaynır sürmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ayla güneşi görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada üç ayları görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Rüyada yılın aylarını görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, canını sıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments