Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayları saymak

Rüyada ayları saymak

Rüyada ayları saymak pişman olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, para ve makam sahibi olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ayları saymak gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada ayları saymak kendinden emin adımlar atacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet eder.

Rüyada ayla güneşi görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada üç aylarda olduğunu görmek çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada ayla konuşmak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, kazancının tükenmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada ayla yıldız görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine inanılır.

Rüyada göze aylaynır sürmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, büyük bir yenilgi alacağına tabir olunur.

Rüyada yılın aylarını görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada aylaynır görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments