Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç ayları görmek

Rüyada üç ayları görmek

Rüyada üç ayları görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, çok daha iyi günler göreceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, elindeki malların gideceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada üç ayları gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Rüyada üç ayları görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayları saymak bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayla güneşi yanyana görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada üç aylarda olduğunu görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada aylaynır görmek yaşamının uzun olacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada yılın aylarını görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayla güneş görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ayla konuşmak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments