Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılın aylarını görmek

Rüyada yılın aylarını görmek

Rüyada yılın aylarını görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılın aylarını gördüyseniz:

  • Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız.

Rüyada yılın aylarını görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, deşarj olacağına işaret eder.

Rüyada ayla güneşi görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Rüyada ayları saymak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayla güneş görmek işlerin günden güne bozulacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada göze aylaynır sürmek güvenliğinden vazgeçeceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına yorulur.

Rüyada üç aylarda olduğunu görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada ayla konuşmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, iyi bir kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada aylaynır görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, dileklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments