Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek kuşu görmek

Rüyada sinek kuşu görmek

Rüyada sinek kuşu görmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sinek kuşu gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız istediğiniz konuların sonuçlanmasını veya ilerleme sağlamanızı sağlayabilir.

Rüyada sinek kuşu görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine inanılır.

Rüyada sinek yutmak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böcekler sinekler görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yeni bir çevre edinileceğine rivayet eder.

Rüyada iri sinek görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada uçan sinek görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işarettir.

Rüyada sinek tutmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Rüyada sinek ası görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, yönlendireceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinek kusmak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments