Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek tutmak

Rüyada sinek tutmak

Rüyada sinek tutmak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, zararlarını telafi edeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, ömrünün uzun olacağına işaret eder.

Rüyada sinek tutmak gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Rüyada sinek tutmak üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada odada sinek görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada sinek yemek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüzlerce sinek görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada evden sinek kovmak işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada meyve sineği görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kurt sineği görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sineklerin saldırısına uğramak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerin iyiye gideceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments