Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek ası görmek

Rüyada sinek ası görmek

Rüyada sinek ası görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalettir.

Rüyada sinek ası gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Rüyada sinek ası görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kupa ası görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet eder.

Rüyada sinek ve arı görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına tabir olunur.

Rüyada meyve sineği görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kara sinek yakalamak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, el üstünde tutulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada oda dolusu sinek görmek de elinin bollaşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sinek ilaçlamak kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sinek kuşu görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, planlı ve programlı davranacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments