Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek kanı görmek

Rüyada sinek kanı görmek

Rüyada sinek kanı görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sinek kanı gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Rüyada sinek kanı görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilk gece kanı görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada erkeğin adet kanı görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker kanı görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına delalettir.

Rüyada fare kanı görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kanını içmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, fesada ve haksızlığa karışacağına delalettir.

Rüyada tuvalette adet kanı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık kanını görmek cesaretini yeninden toplayacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments