Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızlık kanını görmek

Rüyada kızlık kanını görmek

Rüyada kızlık kanını görmek layık olduklarına sahip olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada kızlık kanını gördüyseniz:

  • Sizi dolduruşa getirmek isteyebilirler.

Rüyada kızlık zarı kanı görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, beklediklerini duyacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada kendi kızlık kanını görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına inanılır.

Rüyada kızlık kanı görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, işinin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızlık kanını görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, bazı operasyonlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kızlık kanını görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kızlık kanının aktığını görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızlık zarının kanını görmek aksiliklerin başgöstereceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada adet kanı temizlemek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments