Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oda dolusu sinek görmek

Rüyada oda dolusu sinek görmek

Rüyada oda dolusu sinek görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada oda dolusu sinek gördüyseniz:

  • Gereksiz veya yüksek meblağlı harcama ya da borçlardan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada oda dolusu sinek görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret eder.

Rüyada bir oda dolusu sinek görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oda sinek görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada odada sinek görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, çevresinin kalabalıklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada oda dolusu süt görmek onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir oda dolusu buğday görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada oda dolusu ekmek görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oda dolusu güvercin görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, uzun yıllar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments