Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınava girmeye çalışmak

Rüyada sınava girmeye çalışmak

Rüyada sınava girmeye çalışmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, uzaktan haberler işiteceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına inanılır.

Rüyada sınava girmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Rüyada sınava girmeye çalışmak kazancının da aynı oranda artacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına tabir olunur.

Rüyada sınava çalışmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulur.

Rüyada sınava yetişmeye çalışmak insanlardan bir süre uzak duracağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınav çalışmak hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada geometri sınavına girmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulur.

Rüyada sınavı kazandığını görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca rivayet eder.

Rüyada ingilizce sınavı olduğunu görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınav görevlisi olmak kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments