Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınav çalışmak

Rüyada sınav çalışmak

Rüyada sınav çalışmak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınav çalışmak gördüyseniz:

  • Hiç birşeyden pişman olmayacaksınız.

Rüyada sınava yetişmeye çalışmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Rüyada sınava çalışmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sınav çalışmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada sınava girmeye çalışmak yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada geometri sınavına girmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, kazanç elde edeceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınavda başarısızlık görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret eder.

Rüyada yazılı sınav olmak atılan adımların zorluk yaratacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sınavda kaybetmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments