Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavda kaybetmek

Rüyada sınavda kaybetmek

Rüyada sınavda kaybetmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazancının hiç azalmayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, karşılığını bulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sınavda kaybetmek gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Rüyada ehliyet sınavını kaybetmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada girdiğin sınavı kaybetmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet eder.

Rüyada sınav kaybetmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sınav kağıdını kaybetmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet eder.

Rüyada sınavı kaybetmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına alamet eder.

Rüyada sınav kağıdı kaybetmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavını kaybetmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada sınavda kaybetmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments