Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simsiyah göz görmek

Rüyada simsiyah göz görmek

Rüyada simsiyah göz görmek epey bir zarara uğrayacağına, kazancın ikiye katlanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simsiyah göz gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Rüyada gözlerini simsiyah görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Rüyada simsiyah göz görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet eder.

Rüyada simsiyah örümcek görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına işarettir.

Rüyada ölüyü simsiyah görmek güzel bir döneme girileceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini simsiyah görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerini simsiyah görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına delalettir.

Rüyada simsiyah at görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada simsiyah duman görmek insan sevindireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments