Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sımsıkı el tutmak

Rüyada sımsıkı el tutmak

Rüyada sımsıkı el tutmak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, sürekli tartışacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, şansının ve bahtının açılacağına delalet eder.

Rüyada sımsıkı el tutmak gördüyseniz:

  • Yanlış ilişkileri gözden geçirmeli, maddi planlamaları dikkatli yapmalı, para kayıplarına karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada sımsıkı el tutmak maddi kaynakların zarar göreceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin elini sımsıkı tutmak onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye sımsıkı sarılmak olumsuz haberler alacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet eder.

Rüyada birisine sımsıkı sarılmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle sımsıkı sarılmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına işaret eder.

Rüyada birine sımsıkı sarıldığını görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birbirine sımsıkı sarılmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments