Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye sımsıkı sarılmak

Rüyada sevgiliye sımsıkı sarılmak

Rüyada sevgiliye sımsıkı sarılmak imkân sahibi olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel ilişkilerinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliye sımsıkı sarılmak ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle sımsıkı sarılmak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, huzurlu günler görüleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sımsıkı sarılmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sımsıkı sarılmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birine sımsıkı sarılmak dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada birisine sımsıkı sarılmak kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sımsıkı sarılmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sımsıkı sarıldığını görmek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments