Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine sımsıkı sarılmak

Rüyada birisine sımsıkı sarılmak

Rüyada birisine sımsıkı sarılmak kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada birisine sımsıkı sarılmak gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Rüyada eski sevgiliye sımsıkı sarılmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, çok başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğine sımsıkı sarılmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına yorulur.

Rüyada birbirine sımsıkı sarılmak mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğe sımsıkı sarılmak aile bireylerinin arasının açılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle sımsıkı sarılmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin sımsıkı sarıldığını görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, imkânsızı başaracağına işarettir.

Rüyada birine sımsıkı sarıldığını görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye sımsıkı sarılmak elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments