Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay ve güneşi beraber görmek

Rüyada ay ve güneşi beraber görmek

Rüyada ay ve güneşi beraber görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, donanımlı kılacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ay ve güneşi beraber gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada ay ve güneşi beraber görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada güneş ay yıldız görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada güneş ay görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada ay yıldız güneş görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ay ve güneşi aynı anda görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına yorulur.

Rüyada güneş ve ay yan yana görmek fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet eder.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada güneş ve ayuı bir arada görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments