Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük simit görmek

Rüyada küçük simit görmek

Rüyada küçük simit görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük simit gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Rüyada küçük simit görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kara kara düşünür olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine inanılır.

Rüyada birinin simit verdiğini görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, dini inançların güçleneceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada simit ve susam görmek her şeyin yolunda gideceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına tabir olunur.

Rüyada fırında simit görmek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işarettir.

Rüyada can simiti görmek işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalettir.

Rüyada kandil simiti yemek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çekirdekli simit görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, düşünmeden adımlar atayacağına işaret eder.

Rüyada birine simit almak göğüs germek zorunda kalınacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments