Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silmek süpürmek

Rüyada silmek süpürmek

Rüyada silmek süpürmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, saygınlığının artacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada silmek süpürmek gördüyseniz:

  • Bir ya da birkaç mutluluğu birarada yaşayabilmeniz için pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada silmek süpürmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ev süpürmek silmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada göz makyajını silmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğin cam sildiğini görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada kaka silmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulur.

Rüyada beyaz kapı silmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Rüyada ter silmek sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yazı silmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments