Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka silmek

Rüyada kaka silmek

Rüyada kaka silmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, onların başarıları ile övüneceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, mal edineceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada kaka silmek gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya esaslı masraflar olabilir.

Rüyada kaka silmek kırılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine işarettir.

Rüyada kakasını silmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı silmek bir bebek sahibi olunacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kapı silmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada tozlu cam silmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Rüyada duvar sildiğini görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işarettir.

Rüyada camları silmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalettir.

Rüyada tabak silmek parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments