Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgaların yükseldiğini görmek

Rüyada dalgaların yükseldiğini görmek

Rüyada dalgaların yükseldiğini görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına delalettir.

Rüyada dalgaların yükseldiğini gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir, paranızı korumalısınız.

Rüyada dalgaların yükseldiğini görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Rüyada dalgalarla yükselmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına yorulur.

Rüyada dalgaların çok yükseldiğini görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada yerden yükseldiğini görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçağın yükseldiğini görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulutlara kadar yükselmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yukarı yükselmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet eder.

Rüyada denizde yükselmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments