Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla ölmek

Rüyada silahla ölmek

Rüyada silahla ölmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, çok iyi işler ortaya konacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına yorulur.

Rüyada silahla ölmek gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Rüyada silahla vurulmak ve ölmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada silahla ölmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını silahla öldürmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, insanlardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla kadın öldürmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamı silahla öldürmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, olumsuz haberler alacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi silahla öldürmek çok büyük mutluluklar tadacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hedeflerini tutturamayacağına rivayet eder.

Rüyada silahla öldürülmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla düşmanı öldürmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments