Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla öldürülmeye çalışmak

Rüyada silahla öldürülmeye çalışmak

Rüyada silahla öldürülmeye çalışmak rakiplerin oyununa gelineceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada silahla öldürülmeye çalışmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, dostlarınız veya ailenizle ilişkileriniz hakkında daha fazla düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada silahla öldürülmeye çalışmak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, varlık içinde yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına inanılır.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada birini öldürmeye çalışmak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına alamet eder.

Rüyada örümcek öldürmeye çalışmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, bilgiyle donanacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada eşini öldürmeye çalışmak ağlayacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan öldürmeye çalışmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayıyı öldürmeye çalışmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ticaret ehli olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arıyı öldürmeye çalışmak hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, aile hayatında sevinileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments