Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın yarıldığını görmek

Rüyada ayın yarıldığını görmek

Rüyada ayın yarıldığını görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, karamsar olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ayın yarıldığını gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Rüyada ayın yarıldığını görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekim ayında kar yağdığını görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kasım ayında kar görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına inanılır.

Rüyada ayın denize düştüğünü görmek dileklerin gerçekleşeceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada haziran ayını görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine inanılır.

Rüyada ayının oynadığını görmek borçlarını bitireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada mayıs ayında kar görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada temmuz ayında kar görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, geleceğinizin güzel olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments