Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah öldürmek

Rüyada silah öldürmek

Rüyada silah öldürmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına alamet eder.

Rüyada silah öldürmek gördüyseniz:

  • Ailevi ilişkilerinize gereken ilgiyi göstermeniz gerekiyor.

Rüyada silahla adam öldürmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını silahla öldürmek tutulan yolun isabetli olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına inanılır.

Rüyada silahla ölmek büyük tartışmalar yaşanacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada silahla birini öldürdüğünü görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada eşini silahla öldürmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, bazı konularda önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada silahla insan öldürmek yersiz yere suçlanacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Rüyada birini silahla öldürmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla öldürülmek istenmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments