Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını silahla öldürmek

Rüyada kocasını silahla öldürmek

Rüyada kocasını silahla öldürmek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına yorulur.

Rüyada kocasını silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Rüyada kocasını silahla öldürmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının silahla vurulduğunu görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada kocanın silahla vurulduğunu görmek onu uyaracağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla öldürülmeye çalışılmak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla köpek öldürmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, iyi anlaşacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanı silahla öldürmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin silahla öldürüldüğünü görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına delalettir.

Rüyada silahla fare öldürmek rakiplerine karşı fark atacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments