Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın içinden geçmek

Rüyada ayın içinden geçmek

Rüyada ayın içinden geçmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işarettir.

Rüyada ayın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Herkesi mutlu etme çabası gereksiz işler yüzünden limitlerinizin zorlanması anlamına gelebilir.

Rüyada ayın içinden geçmek hayırlı işlere girişileceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada ayın içinde bebek görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayın içinde kabe görmek efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayın içinde kabeyi görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada duvarın içinden geçmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, hayat boyu desteği olacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada örümcek ağının içinden geçmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada dağın içinden geçmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, stresten uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aynanın içinden geçmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, arabasını ve toprağının olacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments