Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah atıldığını duymak

Rüyada silah atıldığını duymak

Rüyada silah atıldığını duymak iş projelerinin gerçek olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada silah atıldığını duymak gördüyseniz:

  • Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Rüyada silah atıldığını duymak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah atıldığını görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, verimin kaçacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada silah sesini duymak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iş ve mekan değiştireceğine, sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada silah sesleri duymak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Rüyada silah sıkıldığını duymak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine inanılır.

Rüyada silahla vurulduğunu duymak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada silah sesi duymak ve görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret eder.

Rüyada silahla sesi duymak aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, haneye dertlerin gireceğine , şeref ve haysiyetin artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments