Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine doğru koşmak

Rüyada birine doğru koşmak

Rüyada birine doğru koşmak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada birine doğru koşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi genişletmeniz mümkün olabilir.

Rüyada camiye doğru koşmak dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa doğru koşmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulur.

Rüyada trene doğru koşmak hastalıklarının düzeleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada güneşe doğru koşmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada karanlığa doğru koşmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada denize doğru koşmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada kabeye doğru koşmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına işarettir.

Rüyada birine doğru koşmak iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments