Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkıca sarılmak

Rüyada sıkıca sarılmak

Rüyada sıkıca sarılmak dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, canlanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine rivayet eder.

Rüyada sıkıca sarılmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren bir konu netlik kazanmaya veya şekillenmeye başlayabilir.

Rüyada birisine sıkıca sarılmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Rüyada sıkı sıkı sarılmak yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayatın tadına varacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine yorulur.

Rüyada arkadaşa sıkıca sarılmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine sıkıca sarılmak çok büyük başarılar kazanılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulur.

Rüyada sıkıca sarılmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Rüyada çok sıkı sarılmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kredi çekileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada sıkı sarılmak yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments