Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şık giyindiğini görmek

Rüyada şık giyindiğini görmek

Rüyada şık giyindiğini görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, yeni mallara sahip olacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada şık giyindiğini gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Rüyada şık giyinmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına inanılır.

Rüyada çok şık giyinmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada şık giyindiğini görmek ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şık bir elbise giymek hastalığın biteceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada şık olmak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına alamet eder.

Rüyada şık ayakkabı giymek küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şık abiye giymek rızıksız kalacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kendini çok şık görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments