Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şık olmak

Rüyada şık olmak

Rüyada şık olmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada şık olmak gördüyseniz:

  • Nasıl yaptığınız, ne tür tavır sergilediğiniz veya hangi yöntemleri kullandığınız, en az ne yaptığınız kadar önemli olabilir.

Rüyada şık ayakkabı giymek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulur.

Rüyada şık bir elbise giymek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada şık giyinmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada şık ayakkabı görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Rüyada siyah şık elbise giymek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada şık abiye giymek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada şık elbise giymek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ortamın bir hayli gerileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına tabir olunur.

Rüyada çok şık bir elbise giymek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments